Украинская журналистка и ведущая новостей Маричка Падалко рассказала о том, что происходит на 277-й день полномасштабного вторжения со стороны рф. Ведущая рассказала о ситуации со светом в Украине, о перехвате разговора оккупанта и о помощи ВСУ.

Соответствующей публикацией Маричка Падалко поделилась в своем аккаунте в Instagram.

"✔️Планові графіки відключення електроенергії в Україні можуть повернутися 28-29 листопада— гендиректор YASNO ✔️У Херсоні електропостачання відновлено вже для 17% побутових споживачів (фото 2) Але місто росіяни нещадно тероризують обстрілами ✔️🇬🇧Міністерство оборони Великої Британії підтвердило передачу Україні високоточних ракет Brimstone-2 із лазерним наведенням (відео 3) ✔️Путінський генерал, депутат Держдуми назвав нову ціль російських окупантів для ракетних ударів по Україні. Це - залізниця і банківська інфраструктура (відео 4)", - написала Маричка Падалко.

Также ведущая рассказала о том, как мать пропавшего оккупанта требует от путина вернуть войска домой.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Російський військовий розповів вдома, що українці якісь дуже злі на них (відео 7) Чому б це, правда? ✔️🇧🇪Підлітки з Бельгії передали автобус для школи на Київщині. Шестеро підлітків зібрали 50 тисяч євро, знайшли вживаний автобус, купили його та передали для освітнього закладу в Богданівці на Київщині (фото 8) ✔️🇺🇦🏃🏻‍♀️Мій сьогоднішній прояв незламності - перший великий благодійний забіг @runukraine_org у Києві, 70 відсотків стартових внесків від якого підуть до United24. Погода з мокрим снігом і вітром була непростою, тим теплішим був фініш 10 кілометрів 💙💛 (фото 1) Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что украинская телеведущая Маричка Падалко рассказала о бунте российских матерей.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная ведущая Маричка Падалко высказалась об обстреле Польши.

Также портал "UAFINANCE" писал, что журналистка Маричка Падалко рассказала о новом рекорде Сергея Притулы.