Молодая украинская актриса и героиня сериала "Сваты" Анна Кошмал показала фотографии из юности. Популярная актриса рассказала о том, чем она занималась в юные годы, а также о том, насколько сегодня в ее жизни все поменялось.

Соответствующие фотографии Анна Кошмал опубликовала на своей странице в Instagram.

"Знайшла свої фото з юності і усвідомила наскільки все змінилось🙈 😎 Мало хто знає, але в підліткові роки я і жіночність були майже несумісними речима. Я танцювала хіп-хоп, приймала участь у батлах і навіть перемагала. Я носила широкі штани і вдягалася на секонді.🤟🏼 🍔 До 20 років років я взагалі не замислювалася на тим що я їм і як це впливає на моє здоров‘я та свідомість. Я могла з’їсти декілька шоколадок на день, вживала занадто жирну їжу або навпаки морила себе голодом", - написала Анна Кошмал.

Украинская актриса рассказала о том, насколько ей было важно иметь кого-то рядом, и как сейчас все поменялось.

Фото Анны Кошмал
Фото Анны Кошмал

"Стільки помилок проаналізовано, стільки роботи над собою зроблено, головне почати свій шлях трансформації. Змінюватись максимально природньо для тих, хто прагне більшого. Тому Meest Пошта @meestukraine потребує твоєї допомоги. Заповни анкету та допоможи українському бізнесу стати кращим, не зважаючи на обставини. Адже, щоб стати кращим, не потрібно чекати якогось слушного моменту. Все, що треба – твої чесні відповіді на запитання, посилання на які залишаю в себе в сторіс) Поділіться і ви зі мною своєю історією трансформації, це так цікаво) Як саме змінився ти?)", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Анна Кошмал отреагировала на деоккупацию Херсона.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", актриса Анна Кошмал рассказала о том, что значит быть сознательным.

Также портал "UAFINANCE" писал, что молодая актриса Анна Кошмал обратилась к коллегам из рф.