Украинская актриса и героиня множества телесериалов Анна Кошмал рассказала о том, как легко ей общаться с незнакомыми людьми. Популярная телезвезда высказалась о том, как важно не стесняться первым заговорить с незнакомыми людьми.

Соответствующую публикацию Анна Кошмал разместила на своей странице в Instagram.

"Small talk, як явище, яке емоційно пов‘язує тебе з оточенням. Я помітила, що все більше і частіше розмовляю з незнайомими мені людьми на вільні теми. Дивно, це взагалі мені непритаманно, адже я досить соціопатична особистість🙈 Жити в дружньому середовищі, де кожен другий знайомий, дає відчуття безпеки і підтримки. Це той випадок, коли купівля хліба стає приводом для обміну щирих емоцій і добрих побажань. Всі ми часто стомлені або без настрою вештаємся по своїх справах", - написала Анна Кошмал.

Украинская актриса призвала проявлять благодарность за самые мелочные вещи в жизни и не стесняться первым заговорить с незнакомым человеком.

Фото Анны Кошмал
Фото Анны Кошмал

"Це я про що… не варто соромитись першим(ою) заговорити з незнайомою людиною, будь де, коли це доречно звісно🙈))) ми навіть з охоронцями в супермаркеті вітаємось, наче ми давні друзі😄 І це робить моє оточення з кожним днем все більш доброзичливим і максимально комфортним. Особливо зараз ми всі потребуємо емоційного зв‘язку🤜🏻🤛🏻 Якщо це і так ваш лайф стайл, ви круті! А всім іншим дуже раджу спробувати 😉", - также добавила актриса.

Напомним, что украинская актриса Анна Кошмал вспомнила свои юные годы.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная актриса Анна Кошмал обратилась к украинским защитникам.

Также портал "UAFINANCE" писал, что актриса Анна Кошмал рассказала об информационной борьбе.