Молодая украинская актриса и героиня сериала "Сваты" Анна Кошмал высказалась об информационной борьбе. Актриса рассказала, как важно сохранять здравый смысл и оставаться искренними самим с собой, чтобы сберечь эмоциональное состояние.

Соответствующую публикацию Анна Кошмал обнародовала на своей странице в Instagram.

"Друзі, у інформаційній боротьбі важливо зберігати здоровий глузд. Я напрацювала імунітет до образ, погроз та беззмістовних статей, що не мають ніякого зв‘язку з реальністю. Хочу залишити тут уривок з книги Мігеля Руіса "Чотири Узгодження" для вас, впевнена, це завжди актуально. "Нічого не сприймайте на власний рахунок, тому що в іншому випадку ви зазнаєте мук через нічого. Люди віддані стражданням різною мірою і підтримують одне одного у збереженні цієї прихильності. Вони домовляються допомагати один одному страждати. Якщо ви хочете, щоб вас ображали, можете переконатися самі – зробити це легко. Якщо ви спілкуєтеся з людьми, які відчувають потребу у стражданні, щось змусить вас ображати їх. Вони потребують виправдання своїх мук", - написала Анна Кошмал.

Украинская актриса рассказала, что везде найдутся люди, которые будут лгать. Но важно оставаться искренним самим с собой, чтобы защитить себя от эмоциональной боли.

Фото Анны Кошмал
Фото Анны Кошмал

"Одужання не за горами: небагато часу, і все налагодиться. Якщо хтось ставиться до вас без любові та поваги, вважайте благом, якщо така людина піде з вашого життя. Інакше ваші страждання триватимуть багато років. Деякий час це відгукується болем, але незабаром серце зцілиться. І можна буде зробити вибір за власним бажанням. Побачте: щоб робити правильний вибір, вам потрібно довіряти насамперед собі, а не іншим. Якщо у вас напрацюється стійка звичка нічого не сприймати на свій рахунок, ви зможете уникнути багатьох розчарувань. Гнів, ревнощі та заздрість зникнуть, і навіть смуток випарується", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что молодая украинская актриса Анна Кошмал рассказала, как война научила ее жить в моменте.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телезвезда Анна Кошмал обратилась к российским коллегам.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная актриса Анна Кошмал рассказала о женской силе.