Молодая украинская звезда театра и сериалов, героиня сериала "Сваты" Анна Кошмал поделилась своими эмоциями. Популярная телезвезда рассказала о том, как война научила ее жить в моменте, а также о том, что сегодня важнее всего.

Соответствующую публикацию Анна Кошмал разместила в своем профиле в Instagram.

"Війна невпинно вчить мене жити в моменті. І хоч, як банально це не звучало, це дійсно рятує, весь час, від всього. Зазвичай спогади у пам’яті здаються набагато ціннішими, ніж тоді, коли ми їх проживаємо. Тільки відчуваючи цю цінність зараз, я відчуваю себе по-справжньому живою. Щаслива, коли сміються рідні, коли в мене є можливість просто бути поруч, навіть мовчки. Іноді зупиняюсь на вулиці і просто дивлюсь в небо, воно мені завжди нагадує, що мої проблеми, то зовсім не проблеми. А перед сном зазвичай подумки дякую за все, що в мене є. Цінувати життя - бути думками тут, не в минулому, не в невідомому майбутньому, а тут..", - написала Анна Кошмал.

Также украинская звезда сериалов рассказала о том, какие мысли были у нее в подростковом возрасте. Анна Кошмал верит, что украинцы могут твердо идти к цели.

Фото Анны Кошмал
Фото Анны Кошмал

"У підлітковому віці, я думала, що світом керує любов… зараз я думаю інакше.. тепер я впевнена, що світ досі існує тільки завдяки любові. І чим менше її в світі, тим більше ось цього всього Я це пишу, бо вірю, що все не безнадійно! Я вірю, що ми здатні твердо йти до мети, не витрачаючись на нищівні емоції та те, що нас руйнує", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что молодая украинская актриса Анна Кошмал рассказала о женской силе.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телезвезда Анна Кошмал высказалась из-за съемок в россии.

Также портал "UAFINANCE" писал, что актриса Анна Кошмал рассказала, что такое настоящее спокойствие.