Известная украинская ведущая Маша Ефросинина вспомнила начало полномасштабной войны в Украине. Популярная телеведущая вспомнила ужасные моменты и рассказала о том, как она не хочет покидать родной дом.

Соответствующую публикацию Маша Ефросинина разместила в своем профиле в Instagram.

""Ви іспанка чи італійка?"- запитав зранку хлопчина в дредах в Старбаксі. "Ні, я українка"- вимовила я і розплакалася. Хлопець злякався і почав перепрошувати: "Я чимось так сильно образив вас?".. Звісно, ні. Рік тому в цей день моє розуміння слова "образив" повністю втратило звичний зміст. Одна паскуда змусила людську природу кожного українця перейти зі стану "жити" в стан "вижити". В ту ніч 24.02, коли ми з чоловіком і друзями розводимо багаття в укритті, щоб зігріти наших дітей, я ще не знаю, що попереду ПЕКЛО, яке влаштує нам росія. Що це пекло не закінчиться а ні за місяць, а ні за три..", - вспоминает Маша Ефросинина.

Украинская ведущая рассказала о том, как сильно она изменилась, и как она открыла для себя украинских жителей.⠀

Фото Маши Ефросининой
Фото Маши Ефросининой

"Я чужа в кожному місці цієї планети. Я своя тільки вдома, мені добре лише вдома. Мені щасливо лише вдома. Сьогодні я все ще не знаю, що буде завтра. Я все ще не мрію ні про що окрім перемоги, ( ну добре, і щоб бункерна залупа відкинула ноги), і не будую планів. Але я вже не розгублена, як була рік тому. Я знаю, що треба робити щодня — працювати та допомагати. Допомагати у тому напрямку, який кожен з нас обрав собі: або своїм знайомим у ЗСУ, або жінкам з дітьми, або тваринам, або людям, які втратили вдома… головне, не зупинятися. Бо наша Перемога сама себе не відсвяткує) Слава нашій неймовірній Україні! Безмежна гордість та уклін нашому народу! Молитви та щоденна підтримка нашим ЗСУ! Співчуття всім, хто зазнав втрат.. Шана нашому Президенту!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Маша Ефросинина высказалась о насилии женщин.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская ведущая Маша Ефросинина поделилась милым фото с родной мамой.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная телеведущая Маша Ефросинина показала интервью с Дашей Квитковой.