Известная в Украине телеведущая, журналистка и ведущая новостей на канале "1+1" Маричка Падалко подняла очень важную тему для всего населения. Она рассказала о военном учете, разъяснив для украинских граждан самые волнующие вопросы.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Моя перша спроба стати на військовий облік була невдалою. Ще телефоном у військоматі мені пояснили, що не треба до них поки їхати, що ніяких роз’яснень як ставити на військових облік жінок за новим наказом не знають (мають лише досвід з медиками, які і раніше були військовозобов’язаним) У відповідь на мій пост у фейсбуці заступниця міністра оборони Ганна Маляр відповіла, мовляв, зараз "не треба нікуди бігти поки", процедури ще опрацьовують і, вочевидь, спростять", - написала украинская телеведущая Маричка Падалко.

Также она рассказала, что военкоматы обязаны обо всем знать, а ее история – это недоработка. По словам ведущей, есть список профессий, который должны стать на учет в военкомат, но президент дал поручение сократить список.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

""Чого взагалі туди пертися?" - запитала мене не одна людина. Я мало що розумію в організації військової справи, але для мене зараз "облік" (і не треба плутати його з призовом) - це в першу чергу прояв солідарності із ЗСУ на тлі війни, що триває вже 8 рік і на тлі серйозної загрози повномасштабного вторгнення. Правда, я би зробила це для жінок - справою добровільною. А Ви що думаєте? Підете у військомат? 1 - піду, 2- не піду, 3- не підлягаю, 4 - вже", - также добавила Маричка Падалко.

Напомним, что известная украинская телеведущая Маричка Падалко показала фото с женой президента.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущая и журналистка Маричка Падалко попала в больницу.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная ведущая новостей Маричка Падалко подняла актуальную тему.