Молодая украинская актриса театра, кино и телевидения, героиня семейного сериала "Сваты" Анна Кошмал поделилась своей историей в условиях войны. Известная актриса рассказала о том, как для нее началась война, как она чувствовала вину и как она взяла себя в руки.

Соответствующую публикацию Анна Кошмал разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Вчора заганяла дітей до сховища під грохіт вибухів та спалахи у небі . І подумала, що вже не боюся так, як раніше. Дивно, та ми навчилися в цьому жити. Часто бачу людей, що через війну відмовилися від всього комфортного і приємного. В більшості випадків через почуття провини. Я і сама перший місяць майже не їла. Мені здавалося, що я не маю права на свіжу гарячу їжу, поки люди сидять в підвалах навіть без води", - высказалась украинская актриса.

Со временем Анна Кошмал осознала, что ей нужна психологическая поддержка. Но со временем украинская актриса решила продолжить жить, ведь от ее усталости нет никакой пользы.

Фото Анны Кошмал
Фото Анны Кошмал

"Варто тільки активізуватись, щось затіяти, Всесвіт одразу підхоплює мій ентузіазм і втілює його іноді навіть без моєї участі. А все тому, що я більше не боюсь, знову довіряю, знову вірю у краще і дбаю про себе. І все навколо квітне від моєї любові… Мій обліковий запис потрохи перетворюється на мемуари😄 Та я маю надію надихнути Вас не відмовляти собі в простих приємних речах, вчитися брати паузу, видихати або навпаки повірити в свої сили і втілити відкладені плани) я вірю в вас! А разом ми 💪🏼💪🏼💪🏼 Ми з вами на боці добра, тож далі - більше🇺🇦", - также добавила Анна Кошмал.

Напомним, что популярная украинская актриса Анна Кошмал высказалась о войне.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телезвезда Анна Кошмал рассказала о сериале "Сваты".

Также портал "UAFINANCE" писал, что актриса Анна Кошмал показала свое выступление на танцевальном паркете.