Молодой украинский актер, экс-участник проекта "Танцы со звездами" Тарас Цимбалюк рассказал о кино. Популярный актер рассказал о том, как так получилось, что украинские звезды много лет снимались в российских сериалах.

Соответствующую публикацию Тарас Цимбалюк разместил в своем аккаунте в Instagram.

"Як вийшло, що ми (українські актори) знімались всі ці роки в російських серіалах ? - думаю, ці численні провокативні "вкиди" час висвітлити. Скажу одразу, все це знімалось в Києві. Після закінчення театрального вузу актори починають мріяти про кіно. Тоді було на 95% все кіно-серіальне виробництво - російськомовне. Там, як правило, головні герої - росіяни, досвідчені українські актори, як Стас Боклан - на лінійних ролях… а наші студенти і молоді актори - масовка/епізод, якщо взагалі помітять", - написал в своем посте Тарас Цимбалюк.

Актер также удивлен тому факту, что в кино берут таких людей, которые никому не нужны там. По словам Тараса Цимбалюка, эта полная дискриминация украинских актеров.

Фото Тараса Цимбалюка
Фото Тараса Цимбалюка

"Звісно, у держкіно знімалась мінімальна кількість українських повних метрів, але туди попадав 1% акторів. Щось типу…, коли мій тато вступав в університет, був дуже розчарований, що більшість матеріалу викладається російською… але тоді це була повальна ситуація. Саме тому такі проекти як "Кава", "Кайдаші" чи "Ворон" і т.д. ставали для мене ковтком свіжого повітря, котре хочеться відчути нормою. Але вже усі відчувають тотальне перезавантаження. Сподіваюсь, кожен зробив максимум висновків! на фото : кадр з серіалу "Кріпосна", перший сезон", - также добавил украинский актер.

Напомним, что украинский актер Тарас Цимбалюк заговорил о животных во время войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", актер Тарас Цимбалюк показал последствия вторжения оккупантов в Мариуполь.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярный актер Тарас Цимбалюк высказался об отношении к коллегам.