Молодой украинский актер, герой сериала "Крепостная" и экс-участник проекта "Танцы со звездами" Тарас Цимбалюк высказался о людях во время войны. Популярный актер рассказал о том, как некоторые люди относятся к войне, и за кого ему сейчас стыдно.

Соответствующую публикацию Тарас Цимбалюк обнародовал в своем профиле в Instagram.

"Мені соромно за певний пласт колег. Є елементарні речі, про які на час війни легше "забути" в силу своєї недалекості. Зараз активно говорять про вчинок Регіни Тодоренко і Нурлана Сабурова. Якщо українка, родом з Одеси, котра навчалася і формувалася в Києві,зараз знаходячись в Москві промовчала - це дно. Це просто аморальне створіння, котре має 8 чи 9 мільйонів підписників. Сабуров, звичайно, її "переплюнув" : вчинок на останньому концерті був настільки підлим і цинічним, що й важко підібрати слова", - написал Тарас Цимбалюк.

По его словам, война сейчас диктует очень серьезные условия, поэтому каждый украинец должен себя проявить по-взрослому. Тарас Цимбалюк также рассказал об отношении к некоторым людям.

Фото Тараса Цимбалюка
Фото Тараса Цимбалюка

"А тим, хто підтримував нас з першого дня війни, - велика повага. Бо ще є ті, що тиждень мовчали, аналізували, що вона втратять, якщо будуть висвітлювати правду в своїх соц мережах… а потім почали видавлюватиме з себе сльози… тільки забули, що очі народу України оснащились ще більш тверезим поглядом. І фальш тепер помічають навіть підсліпкуваті бабусі. Життя багатьох людей на планеті розділилося на "ДО" і "ПІСЛЯ". Ніхто ніколи не забуде ваше мовчання, бо воно зараз дуже гучно стало в паралель з підтримкою "спецоперації". Тому в майбутньому не дивуйтесь оголеному нерву людей, котрі раніше вам довіряли!", - также написал украинский актер.

Напомним, что украинский актер Тарас Цимбалюк поделился своими впечатлениями от Мальдив.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный актер Тарас Цимбалюк рассказал о своей любви к алкоголю.

Также портал "UAFINANCE" писал, что актер Тарас Цимбалюк показал голый торс.