Украинская исполнительница и ведущая Оля Цибульская рассказала о своем новом альбоме. Популярная артистка рассказала о довоенном альбоме и о гибели близкого друга, которому она решила посвятить свой альбом, написанный в мирное время.

Соответствующую публикацию Оля Цибульская обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Я була впевнена, що ніколи не опублікую цей альбом 💔за місяць до початку великої війни ми з командою записали масштабний сольний концерт для одного з телеканалів. після 24 лютого публікувати бодай десь щасливий довоєнний сольник мені здавалося не на часі, не на серці та і я, як і всі українці, вже зовсім не та, яка була до війни. все змінилося ввечері 17-го липня, коли один телефонний дзвінок вкотре розділив моє життя на "до" і "після". мені повідомили, що на війні загинув мій друг, мій колега, мій герой Карім", - написала Оля Цибульская.

Артистка вспомнила, как она не могли принять тот факт, что ее друга больше нет в живых. Также Оля Цибульская рассказала о своем альбоме, который она посвятила погибшему другу.

Фото Оли Цибульской
Фото Оли Цибульской

"ридаючи, перечитувала архіви переписок і згадала, що обіцяла Каріму квитки в перший ряд свого сольного концерту після перемоги - то була єдина подяка, яку він погодився прийняти після того, як допоміг вивезти моїх батьків з окупанового Ірпеня під обстрілами. тому свій новий реліз, live-альбом "За тиждень до війни", записаний в останні дні миру, я присвячую Каріму. особистий сольний концерт для єдиного VIP-гостя, з усією любов’ю та вдячністю, замість прощання. І я знаю, що він мене почує. Спи спокійно, герою. ❤️🇺🇦 слухай на всіх стрімінгах і подумай про нього щось хороше, будь ласка", - также добавила певица.

Напомним, что популярная украинская певица Оля Цибульская рассказала о потере близкого человека.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская певица Оля Цибульская показала яркие танцы со своей мамой.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и ведущая Оля Цибульская рассказала о своем шоу.