Известная украинская журналистка и ведущая новостей Маричка Падалко подвела итоги 165 дня войны против рф. Популярная ведущая рассказала о ситуации на фронте, о материальной поддержке на коммуналку и о приезде голливудской актрисы в Украину.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко разместила на своей странице в Instagram.

"✔️Росіяни разом з "деенерівцями" прориваються до Бахмута та далі без успіху атакують в районі Донецька. На Харківщині, Запоріжжі та Херсонщині ворог переважно в обороні ✔️Ввечері була масштабна тривога майже по всій території України – вибухи було чутно в Кіровоградській, Черкаській областях, а також в Кременчуці. Найімовірніше, йдеться про роботу ППО. Тривога щойно закінчилася (21:40) ✔️Російські війська обстріляли населені пункти Донеччини – там четверо загиблих і шестеро поранених (фото 3) ✔️На підтримку "Азова" та військовополонених сьогодні вийшло Дніпро і закликало світ покарати росію (відео 4)", - написала Маричка Падалко.

Также украинская ведущая рассказала об угрозе вторжения со стороны Беларуси и о принужденной мобилизации в ОРДЛО. Кроме того, Маричка Падалко рассказала об инструкции по действиям в случае радиационной угрозы.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Сім’ям, які прихистили переселенців, в осінньо-зимовий період збільшать державну підтримку на комунальні послуги вдвічі – до 900 грн. Зараз за кожного ВПО вдома держава допомагає родині по 450 грн на місяць на комунальні послуги ✔️Актори пантоміми з Івано-Франківська зібрали понад півтори тисячі євро на фестивалі у Бельгії просто неба, демонструючи європейцям образи наших військових (відео 9) ✔️Голлівудська акторка Джессіка Честейн приїхала підтримати Україну. Акторка відвідала дітей із Херсона та Чернігова, які проходять лікування в Охматдиті, побувала в Ірпені та зустрілася із президентом (фото 1-2) Переможемо!", - также добавила украинская ведущая.

Напомним, что популярная телеведущая Маричка Падалко рассказала о скандале российского и украинского священника.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная ведущая Маричка Падалко назвала главную военную цель Украины на войне.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала об активности оккупантов.