Украинская телеведущая и актриса Лилия Ребрик решила подвести итоги лета в этом году. Популярная ведущая рассказала о том, как конец лета в этом году отличается от тех, что было раньше, и задумалась о том, что будет с будущим.

Соответствующую публикацию Лилия Ребрик разместила в своем профиле в Instagram.

"Останній літній тиждень і все - далі осінь 🍁. Раніше я завжди любила кінець літа: це- як вечір неділі перед важким робочим тижнем, але він все ж як затишний, теплий, сповнений радощів - такий, що дає тобі сили і енергії для нових звершень. В останні дні літа в моєї старшої донечки день народження: обожнюю готуватися до нього, обирати подарунки, вигадувати сюрпризи. А ще, я завжди любила передшкільну метушню. Від неї, звісно, болить голова і худне гаманець 😉, але, коли все зібрано, ти полегшено зітхаєш. Так хочеться повернути ці мирні звички в життя… В кінці літа я була завжди в передчутті нових проектів, початку сезонів та нових прем’єр у театрі. І це також наповнювало силами і сенсами", - написала Лилия Ребрик.

По словам Лилии Ребрик, конец лета в этом году сильно отличается от других отсутствием эмоций. Также украинская ведущая задумалась о том, что будет с будущим.

Фото Лилии Ребрик
Фото Лилии Ребрик

"Воно минуло під супровід тривог - внутрішніх і вуличних - і привело до нових: що буде далі? Як пережити осінь і зиму? Що буде в школах і садочках? Але мені б хотілося вірити, що цього літа у кожного з вас все ж сталося щось хороше. Що ви таки знайшли в собі сили побачити бодай у дрібниці щось добре і таке, що наповнює сенсами. Як не крути, а за це літо ми всі змінилися. Стали міцнішими, стали стійкішими, стали такими, які все здолають і все зможуть. Гуртуємо свою внутрішню сталь далі! Ми обов’язково переможемо, щоб знову наповнитись і силами, і сенсами. ❤️", - также добавила украинская ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Лилия Ребрик показала семейное фото.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная телеведущая Лилия Ребрик вспомнила, как она ездила в Крым.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и актриса Лилия Ребрик вспомнила первый день войны.