Украинская актриса и телеведущая Лилия Ребрик поделилась важным постом, который касается мечт. Популярная украинская ведущая рассказала о том, что она хочет сейчас больше всего, и поделилась самыми заветными желаниями.

Соответствующую публикацию Лилия Ребрик разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Чи мрію я? Чи дозволяю я собі це у війну? Чи етично, чи чесно це по відношенню до тих, хто там - у пеклі - стоїть за нас, до тих, хто більше не повернеться, до тих, чиї життя на друзки рознесли росіяни? Так, мрію. Вчуся це робити знову, бо перші місяці було дуже важко. Моя найміцніша і найбажаніша мрія - звісно, про перемогу. Якнайскоршу. Щоб усі повернулися живими, щоб ми будували і відбудовували, щоб жили мирно і не голосували, як навчатися дітям: онлайн чи офлайн, не боялися проводжати їх до школи. Не здригалися від звуків, не шукали на мапі найближчих укриттів. Не чули сигналів повітряної тривоги", - написала Лилия Ребрик.

Но украинская телеведущая утверждает, что она не чувствует себя в безопасности даже дома. Также Лилия Ребрик рассказала о том, чего она хочет сейчас больше всего.

Фото Лилии Ребрик
Фото Лилии Ребрик

"Хочу у гори - щоб сніг хрумтів під ногами, щоб тепла шапка, шарф, червоні від морозу щоки і щоб якесь безмежне щастя розливалося всередині. Хочу з чоловіком у романтичну міні-подорож, щоб тільки ми вдвох і перед нами - цілий світ. В ефір хочу - знову казати вам "Доброго ранку" або, може, "Доброго вечора" - байдуже, якої частини доби бажати, головне, що справді ДОБРОЇ. Хочу, щоб всі знову навчилися мріяти і не боятися цього! Діліться своїми мріями-дрібничками! І обов'язково пишіть перед ними: ПЕРЕМОГА. Обіцяю: цей пост заряджений на те, щоб вони обов'язково здійснилися! ❤️", - также добавила украинская ведущая.

Напомним, что популярная украинская телеведущая Лилия Ребрик вспомнила, как она ездила в Крым.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная ведущая Лилия Ребрик вспомнила первый день войны.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и актриса Лилия Ребрик вспомнила самое тяжелое интервью.