Известная украинская телеведущая и актриса Лилия Ребрик вспомнила свое путешествие по Крыму. Популярная ведущая рассказала о том, как она ездила на полуостров сначала в детстве, а потом с супругом, а затем со своей дочерью.

Соответствующую историю Лилия Ребрик рассказала в своем профиле в Instagram.

"Привіт, Криме🇺🇦! Привіт, мій півострове! Довгих 8 років я подумки надсилаю тобі листи. І… не отримую жодної відповіді. Але це- ПОКИ ЩО. Пам’ятаєш, коли я була маленькою дівчинкою, я їздила до твого моря щороку? Оця фраза:"Ура, ми їдемо в Крим!"- це як беззаперечний старт літа,усвідомлення, що попереду так багато пригод, так багато моря, купа зібраних мушель як найкращих літніх коштовностей і тааааак багато солоного повітря, якого, інколи здавалося, легені і не в стані вмістити!", - написала Лилия Ребрик.

По словам украинской ведущей, это было одно из самых лучших воспоминаний ее детства. Также Лилия Ребрик вспомнила, как она ездила в Крым со своим мужем, а потом с дочерью.

Фото Лилии Ребрик
Фото Лилии Ребрик

"Та що там - ВСІ дні, що я була у тебе, завжди були переповнені морем, сонцем, натхненням і безмежною любов’ю. Це ти дарував мені рушійну силу на цілий рік вперед творити, любити, кохати і жити. А потім тебе відібрали… Нахабно, всупереч всім законам - і юридичним, і природним. Відрізали від нас, закрили ніби у тюрмі. Але ти знаєш, Криме, це лист з надією, ні - з передчуттям: ми скоро знову будемо разом, я це відчуваю. Я чую, як мене кличе твоє море, я обіцяю: я познайомлю тебе з моєю молодшою Поліною. І зовсім-зовсім скоро. #листимістам Україна сьогодні вперше святкує день державності. Ми були, є і будемо!🇺🇦", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская телеведущая Лилия Ребрик рассказала о тяжелом интервью.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная ведущая Лилия Ребрик вспомнила, как она чувствовала войну.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и актриса Лилия Ребрик рассказала о детях во время войны.