Известная украинская актриса, ведущая, звезда "Квартала 95" и "Женского Квартала" Елена Кравец показала трогательное видео. Популярная ведущая показала видео с прошлогоднего Дня Независимости Украины и тронула украинцев до слез.

Соответствующее видео Елена Кравец обнародовала на своей странице в Instagram.

"Минулого року в цей день було справжнє свято, але ми всі ніби передчували щось, тому були емоційно вразливими й водночас відчували себе іншими-більш впевненими, об’єднаними та сильними… Минув рік, за який ми подорослішали одразу на декілька.. Передчуття перетворились на страшну реальність, але тепер ми все про себе, нарешті, знаємо та дивуємо весь світ суперсилою тих, хто ще вчора здавався вразливим… А ще живемо з новим передчуттям- впевненості в перемозі світлих людей над темрявою та нових років нашої справжньоіі Незалежності! 💪🏼🇺🇦 З твоїм днем, горда країно! Зі святом нас усіх!", - написала Елена Кравец.

Многочисленные пользователи сети не остались в стороне и начали оставлять свои комментарии под постом.

"Минулорічне відео 🙌❤️😍... навіть тоді дуже чуттєве було, а в реаліях сьогодення - плачу, і розумію як у нас все було добре, які ми щасливі! Дай Бог щасливе завершення цієї війни 💙💛💗💗💗... щасливе для нас, нашої сильної і незалежної України! Люблю всіх 💙💛🤟🤟🤟", "Сльози самі течуть рікою 😢Але ж ми сильні, бо ми УКРАЇНЦІ 🇺🇦 !!! Ми обов’язково переможемо 💪🏻!!! Люблю💙💛вірю 💙💛", "Я теж хочу так бігти до тата. Поверніть наших військових з Азовсталь додому живими!", "❤️Розриває серце", - высказались люди в комментариях.

Комментарии на пост Елены Кравец в Instagram
Комментарии на пост Елены Кравец в Instagram

Комментарии на пост Елены Кравец в Instagram
Комментарии на пост Елены Кравец в Instagram

Напомним, что популярная украинская актриса Елена Кравец обратилась к публике.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская ведущая Маша Ефросинина рассказала об интервью с актрисой Еленой Кравец.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая Маша Ефросинина обратилась к оккупантам.