Украинская исполнительница и актриса, народная артистка Украины Джамала показала фото с закулисья танцевального шоу Польши. Известная украинская артистка рассказала, как много она делала того, что несвойственно для нее.

Соответствующую публикацию Джамала разместила на своей странице в Instagram.

"За ці пів року багато хто робив те, що йому невластиво. Я тут не виключення. Мої концерти сьогодні не завжди про музику, а танці – не про танці. Перед кожним пачка обов’язкових пунктів: сказати про фандрейзинг, закликати підписати петицію… і тут, головне, ще й щоразу бути різною, аби глядач, слухач, читач банально не втратив увагу. Не перемкнувся, бо ж "знову про Україну". Така сама історія з танцями. Розумію, що доведеться експериментувати, аби протриматися в проєкті як можна довше. В деяких з них почуваю себе більш органічно, деякі – важко🙄", - написала Джамала.

Также украинская исполнительница рассказала о реакции одного танцовщика на ее танцы. Джамала рассказала о том, как много она делала того, что для нее несвойственно.

Фото Джамалы
Фото Джамалы

"От жваві, веселі — щоразу боротьба з собою. Нещодавно надіслала @anton.nesterko відео з репетиції. У відповідь – "Ну, чому ти така серйозна, сумна. Це не в характері танцю…". Згодна, але ж, блін, ну, тому що для мене це теж виклик) За ці пів року я перезавантажила уявлення про свої задачі як артиста. Супербагато нового, невластивого. Але кожного разу хочеться допомагати країні в тому ж темпі. Участь у цьому проєкті для мене можливість сказати, нагадати й зрештою зібрати з Polsat Foundation. Дякую всім, хто підтримує", - также добавила певица.

Напомним, что популярная украинская певица Джамала решила участвовать в танцевальном шоу Польши.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная артистка Джамала рассказала о своем концерте в Польше.

Также портал "UAFINANCE" писал, что народная артистка Украины Джамала рассказала о том, как ей пришлось расстаться со своим домом.