Украинская прима-балерина, народная и заслуженная артистка Екатерина Кухар подняла важные темы. Популярная артистка балета описала ситуацию на фронте и призвала украинцев бороться с тем, чтобы Украина смогла отстроиться после войны.

Соответствующую публикацию Екатерина Кухар разместила в своем профиле в Instagram.

"Серця, що б’ються в унісон 🇺🇦♥️ В каруселі залишаю невелику частину великої промови… Тому що було багато важливих тем, які я не могла не підняти. Не лише Україна, а весь світ з цією війною вступив у дуже важливий та непростий період. Всі розуміють, що наша держава виборює не просто свою свободу і землі, а й воює за всі світові цінності, які ми сповідуємо, будучи вільними та цивілізованими людьми. Україна буде вільною! А ворог буде розчавлений! Наші воїни пишуть історію на фронті. А наша задача — бути сильними в тилу", - написала Екатерина Кухар.

Как говорит украинская балерина, люди продолжают творить историю даже во время войны. По словам Екатерины Кухар, украинцы должны продолжать жить, несмотря на войну.

Фото Екатерины Кухар
Фото Екатерины Кухар

"Саме тому, не дивлячись на війну, ми маємо продовжувати творити. Маємо багато роботи. Продовжити відбудову коледжу, що завершилась 24 лютого, через закриття державних програм фінансування.Та популяризувати наш український балет "Лісова пісня", уявіть тільки… цю перлину ще не бачив світ! Дві великі цілі мають бути досягнуті: забезпечити потрібним ресурсом майбутнє покоління балетних артистів та показати світу НАШ балет, який створювали українці, від першої ноти до останнього руху, що розкривається в українських костюмах", - также добавила балерина.

Напомним, что популярная украинская балерина Екатерина Кухар рассказала, как справиться со стрессом.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская балерина Екатерина Кухар рассказала о том, как война отразилась на детях.

Также портал "UAFINANCE" писал, что прима-балерина Екатерина Кухар рассказала о своем туре.