Известная украинская балерина, народная и заслуженная артистка Украины Екатерина Кухар показала свою дочь. Популярная артистка балета показала, как повзрослела ее маленькая копия, и поделилась своим опытом общения с детьми.

Соответствующее видео Екатерина Кухар опубликовала на своей странице в Instagram.

"Дивлюсь їй в очі і не можу повірити у те, як швидко вона подорослішала за ці пів року. Поки ми декілька місяців були на гастролях солідарності, Настя з Тімом жили з нашими близькими друзями і після повернення, я декілька днів не могла звикнути до їх стрімкого ментального дорослішання. Та й багато моїх подруг зіштовхнулись з такими змінами та внутрішнім ростом дітей. Мабуть, більшість матусь це помітили. Війна — це вкрай травматичний досвід. Втрата стабільності, глобальної безпеки, що присутня від народження — залишає свій відбиток у будь-якому разі", - написала Екатерина Кухар.

Украинская балерина рассказала о том, как улучшается ее общение со своими детьми. Екатерина Кухар поделилась своим опытом и рассказала, как она общается с детьми.

Фото Екатерины Кухар
Фото Екатерины Кухар

"Кожен з нас по колу обирає емоцію та показує її у міміці та жестах. А інші учасники гри намагаються відгадати. Потім описують ситуацію, де можуть її відчути. Тим самим я допомагаю дітям розбиратися з почуттями та розуміти їх. Щоб вони завжди знали, що відчувають та могли розповісти про свої почуття. До речі, коли ми дійшли до слова: "Очікування" — Тіма сказав, що найсильніше його відчуває, коли думає про повернення у Київ 💔 Якщо ви також можете поділитися своїм досвідом, розповідайте у коментарях 🫶🏻", - также добавила балерина.

Напомним, что популярная украинская балерина Екатерина Кухар рассказала, как война лишает детей образования.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская балерина Екатерина Кухар рассказала о своем туре по Латинской Америке.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная артистка балета Екатерина Кухар обратилась к своему отцу.