Известная прима-балерина, народная и заслуженная артистка Украины Екатерина Кухар рассказала об эмоциональной безопасности. Украинская балерина рассказала, как спасти свой организм от разных эмоциональных качелей и постоянных стрессов.

Соответствующую публикацию Екатерина Кухар разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Як можна зрозуміти по моїм останнім історіям, повноцінний та якісний сон — це скоріш зараз приємний виняток, ніж правило. Поки я намагалась заснути, почала роздумувати про емоційну безпеку. Як же рятувати свій організм від емоційних гойдалок та постійних напливів стресу? Найважливіше правило — це приймати свої почуття: біль, радість, любов, ненависть. Не намагатись консервувати це. Тому що коли ваша підсвідомість буде переповнена, всі емоції почнуть вивільнятися на волю через психосоматичні захворювання, панічні атаки та інші розлади. Ви маєте дозволяти собі проживати, не корити себе, якщо не маєте сил, а дати своєму організму адаптуватися та залікувати рани", - написала Екатерина Кухар.

Также украинская балерина рассказала о том, как важна ресурсность и как можно это сделать. По словам Екатерины Кухар, каждый день важно хвалить себя по разным мелочам.

Фото Екатерины Кухар
Фото Екатерины Кухар

"Ненависть до ворога замінюємо на любов до країни. Страх — на віру у ЗСУ, народ, Всесвіт, Бога (тут важливо обрати саме вашу). Біль — на співчуття та допомогу тим, хто потребує. Відслідковувати тригери та намагатися з ними співіснувати — це дуже клопітка та важка робота. Тому, є останнє, третє. Кожен день, хваліть себе, навіть за найменші досягнення. Любіть себе, цінуйте та знайте, що нам не дається те, що ми не в силах пережити. Трансформація — це складно. Як шлях на гору. Але на вершині завжди чекає важливіше — свобода!", - также добавила украинская балерина.

Напомним, что украинская прима-балерина Екатерина Кухар рассказала о своем туре.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная балерина Екатерина Кухар рассказала о войне в Украине Латинской Америке.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная прима-балерина Екатерина Кухар обратилась к своему отцу.