Украинская прима-балерина Екатерина Кухар рассказала о своей работе на информационном фронте в Латинской Америке. Популярная артистка балета рассказала о том, как в Латинской Америке практически ничего не рассказывают о войне в Украине.

Соответствующую публикацию Екатерина Кухар обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Після тривалої перерви нарешті можу розповісти про нашу роботу на інформаційному фронті у Латинській Америці. Шлях видався не таким простим як у інших країнах, але викресливши всі негативні сторони — дуже продуктивним. Більш ніж місяць тому ми вперше заговорили від України на національному телебаченні і далі на сцені, адже Латинська Америка видалася тою країною, що мала викривлену правду. Тож, перший з трьох постів на цю тему далі. Ситий голодного не зрозуміє. Як і не може мати жодного уявлення про війну людина, яка з нею не зіткнулася особисто", - написала Екатерина Кухар.

Кроме того, украинская балерина рассказала о том, как в разных странах переживают об украинцах. Также Екатерина Кухар рассказала о том, как в Латинской Америке практически ничего не показывают о войне в Украине.

Фото Екатерины Кухар
Фото Екатерины Кухар

"Але ми бачили, що люди з відкритими серцями готові сприймати правду. Багато хто плакав дізнаючись про те, що відбувається у нас на Батьківщині. Наш тур з Олександром Стояновим та його трупою @grandkyivballet на підтримку України у Латинській Америці мав і небезпеки під час гастролей, нюанси в латинських країнах та багато іншого, про що я розповім у наступних публікаціях – але інформаційний вакуум про нашу війну відкласти не могла. Це першочергово", - также добавила балерина.

Напомним, что популярная украинская балерина Екатерина Кухар вспомнила первый день войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская прима-балерина Екатерина Кухар рассказала про эмоциональные качели.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская артистка балета Екатерина Кухар рассказала о большом туре.