Известный украинский актер и герой множества телесериалов Тарас Цимбалюк рассказал о важности поддержки экономики. Популярный актер рассказал о том, какое у него пристрастие, и о том, от кого он взял это пристрастие.

Соответствующую публикацию Тарас Цимбалюк обнародовал на своей странице в Instagram.

"Я вже не раз згадував про важливість підтримки української економіки, про потенціал активності наших брендів, котрі чиплаються за існування у такий непростий час. Це важливо. Адже кожен зараз являється складовою великої і потрібної сили. Люди, котрі трохи знайомі зі мною знають, що я давно є прихильником чоловічих срібних прикрас. Симпатію до цього металу в мені колись зародив мій Тато. Сьогодні час нас знайомить з багатьма фанатами своєї справи, і вдвічі приємніше, коли вони з’являються в Україні. Мене, якщо чесно, приємно здивував діапазон вибору позицій у @silver.for.men925!", - написал Тарас Цимбалюк.

Украинский актер рассказал о том, какие преимущества есть у магазина украшений.

Фото Тараса Цимбалюка
Фото Тараса Цимбалюка

"Цей магазин співпрацює більш ніж з 40 виробниками чоловічих прикрас… Хочу підкреслити чудовий сервіс і взагалі приємний вайб людей, котрі взяли на себе ініціативу відкрити цей магазин. Саме такі думки до мене прийшли після знайомств з Дімою та Юлією ) Залишаю тут цей відгук від чистого серця, розуміючи, що разом ми - сила! А коли, як не зараз, час для єдності та підтримки!", - также добавил украинский актер.

Напомним, что популярный украинский актер Тарас Цимбалюк рассказала, как война изменила жизнь каждого.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский актер Тарас Цимбалюк обратился к украинцам.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известный актер Тарас Цимбалюк рассказал о своей страсти.