Известный украинский актёр, певец, композитор и режиссер Андрей Данилко показал неожиданный жест. Популярный украинский артист продаст на аукционе уникальный автомобиль, на котором до последних дней жизни ездил Фредди Меркьюри.

Соответствующую публикацию разместили в профиле "zhvl_official" в Instagram.

"Андрій Данилко продасть Rolls-Royce Фредді Мерк’юрі на аукціоні Sotheby's 🤩На Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску Фредді Мерк’юрі їздив до останніх днів життя. Усі гроші від продажу перерахують на безоплатну допомогу в Україні за найновішими медичними стандартами для дорослих і дітей, що постраждали внаслідок війни. Аукціон пройде 5 листопада у Лондоні 💪🏻 Разом переможемо 🇺🇦", - написали в публикации.

Пользователи сети не смогли пройти мимо и начали оставлять множество комментариев под постом.

"Поступок Андрія заслуговує похвали. А ще щиро бажаю, полюбити всім серцем і створити повноцінну сім'ю. А батькові своєму просто простити його погрішне життя.. І слідувати в усе добре, бо добро завжди перемагає зло.. А щасливу сім' ю ніщо не може замінити.. Сімейне життя-це важка титанічна праця, але сім'я це і є- все найкраще в житті людини.І вчити українську мову.. Бо, що то за українець, який не розмовляє українською?? 🇺🇦", "Великі знаменитості Завжди на стороні добра Андрій Данилко Людина Добра", "Данилко,ми любимо тебе таким,який ти є ,,унікальний" ,,неповторим"", - написали люди в комментариях.

Комментарии на пост "zhvl_official" в Instagram
Комментарии на пост "zhvl_official" в Instagram

Напомним, что украинский певец MELOVIN рассказал о своих отношениях с Андреем Данилко.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известный артист Андрей Данилко обратился к путину.

Также портал "UAFINANCE" писал, что народная артистка Верка Сердючка показала архивное фото.