Известный украинский музыкант и лидер группы "Океан Эльзы" Святослав Вакарчук показал видео со своего выступления. Популярный артист показал, как он сидит на центральном железнодорожном вокзале в Киеве и поет для всех украинских пассажиров.

Соответствующее видео Святослав Вакарчук опубликовал на своей странице в Instagram.

"Київ. Центральний залізничний вокзал, Фортеця незламності. Місце, яке працює 24/7 і де люди чекають, зустрічаються, заряджають гаджети, є медпункт допомоги, а діти мають свою окрему ігрову кімнату, діти з деокупованих територій, діти вільної України. Згадав, як навесні був на вокзалі у Львові і тоді майже всі люди їхали за кордон. Сьогодні хтось зустрічає, нехай і на дуже коротких пару днів, свого Захисника, хтось їде додому до звільненого Херсону чи Ізюму, їдуть свої до своїх по країні, працюють, живуть. Бо вся наша Україна - це фортеця незламності. Слава Україні! Слава Героям! 🇺🇦", - написал Святослав Вакарчук.

Многочисленные пользователи сети не смогли промолчать и начали оставлять комментарии под постом украинского музыканта.

"Як це чудово, що ви підтримуєте і бійців, і простих українців❤️🙌 Я була декілька разів на концертах гурту ОЕ у моєму рідному Донецьку! Сподіваюся, що знову там побачимося 😉 Віримо у перемогу! 💪", "Це показує ВЕЛИКЕ ❤️,трохи для Європи,але не забуваючи про наших ЗАХИСНИКІВ,повертаючись додому,хоча й в ненайкращу погоду,але ЖИВА МУЗИКА долає ВСЕ:втому,темряву,негатив!!!Дякуєм!!!❣️🇺🇦👏", - высказались люди в комментариях.

Комментарии на пост Святослава Вакарчука в Instagram
Комментарии на пост Святослава Вакарчука в Instagram

Комментарии на пост Святослава Вакарчука в Instagram
Комментарии на пост Святослава Вакарчука в Instagram

Напомним, что известный украинский музыкант Святослав Вакарчук поделился трогательным видео.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известный артист Святослав Вакарчук рассказал о большой трагедии.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певец Святослав Вакарчук рассказал об украинском флаге.