Молодая украинская певица и экс-солистка группы "Время и Стекло" Надя Дорофеева рассказала о своих концертах. Популярная артистка рассказала о том, как она решила впервые не прятаться за образами во время своих выступлений.

Соответствующую публикацию Надя Дорофеева разместила на своей странице в Instagram.

"Коли я починала працювати над альбомом "сенси" - я відчувала неймовірний душевний підйом. Я знала,що це буде моїм справжнім початком сольної кар‘єри. Але не знала чи взагалі зараз час для музики.. Після концертів у Києві , Львові та Чернівцях- я зрозуміла , що не маю права опускати руки. Тому що людям потрібні пісні. І сумні, і глибокі, і веселі. Їм потрібне щось, що не спричиняє біль, тому що цього болю так багато, що вже неможливо терпіти .Зараз ми переживаємо надскладний життєвий період. В кожного він свій. В кожного свій біль і драма. Я дуже хотіла, щоб ви, слухаючи цей альбом, відчули мій", - написала Надя Дорофеева.

Украинская певица рассказала о том, что впервые в жизни она решила не прятаться за разными образами. Также Надя Дорофеева рассказала о том, что стала победительницей премии.

Фото Нади Дорофеевой
Фото Нади Дорофеевой

"Можливо, вперше в житті я дозволила собі не ховатись за аранжуваннями і хуковими фразами, за костюмами і яскравими мейками в кліпах. Це просто пісні. Від душі . Вчора я стала переможницею премії від @megogolive_ua В номінації "РЕЛІЗ РОКУ" за альбом "сенси" Безмежна вдячність всім, хто послухав і підтримав.) Дякую вам І хочу від себе сказати всім українським артистам - ви круті. Давайте робити нове круте українське музло, не дивлячись ні на що ! Слава Україні!", - также добавила украинская артистка.

Напомним, что украинская певица Надя Дорофеева представила новую песню со своим возлюбленным Мишей Кацуриным.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная артистка Надя Дорофеева рассказала о новом шоу.

Также портал "UAFINANCE" писал, что в сети показали, как певица Надя Дорофеева выглядела в 17 лет.