Украинская журналистка и ведущая программы "Светская жизнь" Екатерина Осадчая рассказала о том, уместно ли устраивать новогодние праздники в военное время. Популярная телеведущая рассказала о том, что сегодня происходит в Украине, и как важно дарить детям праздник.

Соответствующую публикацию Екатерина Осадчая обнародовала на своей странице в Instagram.

"Чи на часі цього року новорічні свята? Чи на часі ялинка, чи будь-який прояв святкування? Особливо коли після обстрілів повернення світла і води вже неймовірне свято. Нові тривоги (як зараз) взагалі наводять на бажання скасувати все.. Було багато суперечок з приводу ялинки в Києві, але в Бучі прикрашена ялинка стала символом відродженням, в Харкові головну ялинку прикрасили на станції метро і вона символ незламного міста Ми звичайно хочемо хоч на хвилину повернутися в мирні чати і відчути свято, але в той самий час усвідомлення оточуючих жахів, аж ні як не поєднується з святковим настроєм", - написала Екатерина Осадчая.

Украинская телеведущая рассказала о том, как важно подарить детям праздник.

Фото Екатерины Осадчей
Фото Екатерины Осадчей

"Зрештою вдома вирішили, що свято має бути у дітей. Для них важливо мати радощі в цей час. Звичайно, ми не зможемо святкувати так, як це було в минулих роках та і немає на це бажання, але ми все одно можемо знайти способи зробити його особливим для наших діток, тому плани на ці вихідні наступні: прикрасити ялинку, підготуватись до Миколая і бути разом. До речі про Миколая, куди він приносить подаруночки дітям? Традиції відрізняються між собою, в залежності від регіону України, що прийнято у вас?", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Екатерина Осадчая рассказала об эмоциях украинцев во время войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущая Екатерина Осадчая рассказала об атаке Никополя.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Екатерина Осадчая обратилась ко всем украинцам.