Ведущая программы "Світське життя", журналистка Екатерина Осадчая показала награду за свои старания. Популярная украинская телеведущая рассказала о том, как она работает с проектом о поиске пропавших, а также врученную награду за проект.

Соответствующую фотографию Екатерина Осадчая опубликовала на своей странице в Instagram.

"Пошук зниклих @poshuk.znyklyh це не тільки безпосередній пошук людей, це постійний пошук нових шляхів привернення уваги до проблеми. Коли в пошуку ми стикнулися з великою кількістю цивільних заручників, стало зрозуміло, що тут потрібне велике рішення і воно на шляху до реалізації. Зараз по різним підрахункам окупанти тримають більше 3000 цивільних заручників, про більшість не відомо навіть чи живі вони…", - написала Екатерина Осадчая.

Украинская ведущая рассказала о том, как она постоянно общается с семьями пленных, а также с теми, кому удалось выйти из плена.

Фото Екатерины Осадчей
Фото Екатерины Осадчей

"Дякую офісу Омбудсмана з прав людей і особисто Дмитру Лубінцю за швидке реагування, за те, що завжди на зв‘язку, за відкритість до діалогу з усіма учасниками процесу. Ця відзнака нашої роботи до Дня захисту прав людей - це відзнака для всієї команди, що ось вже 9 місяців вірить в те, що ми обов’язково всіх знайдемо і повернемо! Дякую за цю увагу і дякую за довіру 🙏🏻 Сьогодні в ефірі Національного марафону наш проект Знайти своїх @1plus1_ua де ми будемо говорити знову про цивільний полон Увімкніть марафон новин о 21:15", - также написала ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Екатерина Осадчая рассказала об эмоциях украинцев.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская ведущая Екатерина Осадчая высказалась об атаке Никополя.

Также портал "UAFINANCE" писал, что телеведущая Екатерина Осадчая обратилась ко всем украинцам.