Одна из самых популярных в Украине телеведущих, ведущая программы "Светская жизнь" Екатерина Осадчая высказалась о вражеских атаках. Популярная ведущая рассказала о том, как жители Никополя постоянно страдают от вражеских обстрелов.

Соответствующую публикацию Екатерина Осадчая разместила в своем профиле в Instagram.

"Останні тижні я сотнями отримую повідомлення з Нікополя, ситуація критична. Тому ми вирішили не стояти осторонь біди 🙏🏻❗️❗️❗️Відкрито збір коштів на гуманітарну допомогу для міста НІКОПОЛЬ!Вперше росіяни обстріляли Нікополь вночі 12 серпня. Відтоді чи не щоранку ми читаємо новини про десятки снарядів, випущених по житлових кварталах та критичній інфраструктурі міста. І, незважаючи на це, там досі живе велика кількість людей, серед яких понад 20 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Ні, не живе. Виживає! Майже цілодобово ці люди сидять у підвалах, сподіваючись врятувати життя собі і своїм дітям", - написала Екатерина Осадчая.

Украинская телеведущая рассказала о том, как множество жителей Никополя вынуждены прятаться от обстрелов прямо в лесополосах. Поэтому таким людям нужна очень помощь.

Фото Екатерины Осадчей
Фото Екатерины Осадчей

"🙏🏼 Тому ми разом з благодійним фондом "Твоя опора" відкривають збір коштів на гуманітарну допомогу для міста Нікополь. Долучайтеся до збору і пам’ятайте, що маленьких донатів не існує, цінна кожна гривня! Окрема монобанка вже закріплена в шапці профілю. Список необхідних речей та ще більше фактів про Нікополь гортай в каруселі. #helpnikopol Разом з @tvoyaopora в нас вже є успішний проект, ми зібрали разом на дім для багатодітної родини, зараз ми в процесі покупки і зовсім скоро покажемо входини 🙏🏻", - также добавила ведущая.

Напомним, что известная украинская телеведущая Екатерина Осадчая рассказала о концерте Земфиры.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная ведущая Екатерина Осадчая высказалась о российских звездах.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская ведущая Екатерина Осадчая вспомнила рождение своего сына.