Популярная телеведущая и ведущая программы "Светская жизнь" Екатерина Осадчая обратилась к украинцам. Известная ведущая призвала украинцев перестать реагировать на российских звезд и затронула тему с Ксенией Собчак и Аллой Пугачевой.

Соответствующую публикацию Екатерина Осадчая разместила на своей странице в Instagram.

"Давайте нарешті перестанемо реагувати на російських зірок 🙏🏻 Останні дні, на тлі жахів в Ізюмі ми отримали кілька меседжей з росіі. Вони різні, але є дещо спільне для нас. Нагадаю - Собчак назвала нас нацистами за те, що українці висловлюються проти участі Наталії Водяновоі в рекламній компанії бренду Зара, а також Алла Пугачова висловилася в підтримку свого чоловіка, назвала мету гибелі росіян ілюзорною і закликала до мирного життя. Ці вислови абсолютно різні, але є дещо об’єднуєче - реакція українців. Я думала, що нагадує мені така постійне озирання на сусіда, вибачте за таке прямолінійне порівнянння, але можливо так буде наочніше", - написала Екатерина Осадчая.

Также украинская ведущая рассказала о том, что нельзя допустить выступления россиян после войны. Кроме того, Екатерина Осадчая затронула Аллу Пугачеву, подчеркнув, что это ничего не изменит.

Фото Екатерины Осадчей
Фото Екатерины Осадчей

"Прочитати пост Пугачової - так, можна подякувати під постом, що ці слова, можливо, років за сто щось змінять на болотах, але радіти три доби всіма соц мережами і ЗМІ - ні, краще більше порадіємо успіхам на фронті. Давайте будемо самодостатніми в своїй культурі, кожен раз, коли хочеться відреагувати на росіян, згадайте і уявіть, що ви їх не знаєте і ніколи не знали і перейдіть на сторінку до світової зірки і подякуйте за підтримку 🙏🏻🇺🇦 Героям Слава Сподіваюсь, що більше не буде приводів згадувати прізвища вище", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская телеведущая Екатерина Осадчая обратилась к родителям из разных стран.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная ведущая Екатерина Осадчая вспомнила рождение своего сына.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная ведущая Екатерина Осадчая рассказала о плене.