Ведущая программы "Светская жизнь" и вокального телепроекта "Голос страны" Екатерина Осадчая высказалась о войне в Украине. Популярная телеведущая рассказала о том, как промолчала о войне на своем концерте певица Земфира.

Соответствующую публикацию Екатерина Осадчая разместила в своем профиле в Instagram.

"Важкі дні і чергове усвідомлення, що поруч з нами не один карлік-терорист, а ціла величезна нація терористів, що протягом останніх днів пишуть, як нам і треба…. На тлі цього ми все одно продовжуємо шукати "хороших руских" і хапаємося за крихти їх підтримки. А тепер увага, тільки факти, висновки робити вам - Земфіра на великих сольних концертах 24 і 26 лютого не сказала а ні слова проти війни, заспівала пісню натяк, а тоді ще можна було підняти людей і закликати до дій, щоб реально зупинити кровопролиття", - рассказала Екатерина Осадчая.

Также украинская ведущая рассказала о том, как на концерте на Кипре отбирали флаги Украины на входе.

Фото Екатерины Осадчей
Фото Екатерины Осадчей

"- напередодні "промови" в Ізраїлі, на концерті на Кіпрі відбирали українські прапори при вході на концерт, це там де маємо підтвердження від свідків (дивіться в каруселі) (ходити чи не ходити на концерти росіян вибір кожного) - те що не розвернула прапор, що пронесли на концерт і передали на сцену, а тихенько віднесла за лаштунки, її вибір, не її країна, ми і не просимо За слова проти війни дякуємо, але давайте дивитися завжди глибше Росіяни нас не розуміють і не зрозуміють Все Відео і скрін @kati.kozachuk В профілі Каті в останньому пості детальна розповідь про концерт на Кіпрі", - также рассказала ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Екатерина Осадчая призвала не реагировать на российских звезд.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная телеведущая Екатерина Осадчая вспомнила королеву Елизавету II.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая Екатерина Осадчая обратилась ко всем родителям.