Украинский ресторатор и новый возлюбленный Нади Дорофеевой Миша Кацурин поднял важную тему. Киевский ресторатор рассказал о разводе, а также о том, как это все влияет на детей.

Соответствующую публикацию Миша Кацурин разместил в своем профиле в Instagram.

"Про розлучення та дітей. За 9 місяців з моменту припинення моїх минулих стосунків, я прочитав кілометри коментарів із засудженням, які можна узагальнити таким, на мій погляд хибним та архаїчним твердженням: "розлучатися, коли у вас є діти не ок. Треба жити разом хоча б заради малих". Давайте обговоримо. Ось мої думки: - розлучення - це крайність. У відносинах бувають складні періоди і треба сумлінно працювати, щоб фіксити негативне і розвивати позитивне. Психологи приватні, сімейні, спеціальна література, сімейні правила та очікування, 5 мов кохання, іграшки, віпассани. Треба спробувати все. Я, наприклад, спробував. Але варто бути чесним із собою і вміти зупинитися, коли не працює", - написал Миша Кацурин.

Также он рассказал о том, как неправильно продолжать быть в отношениях только ради детей. По словам Миши Кацурина, дети больше всего страдают от постоянных конфликтов у родителей.

Фото Миши Кацурина
Фото Миши Кацурина

"- Всупереч широко розповсюдженій пострадяньскій думці "піти від жінки не дорівнює піти від дітей". - Організувати зручні, цікаві, повноцінні, сповненені любові відносини з дітьми на дві сім‘ї —можливо і це лише питання зрілості батьків, взаємного бажання виховати щасливих дітей і елементарного менеджменту. - Навчити чомусь дитину можна тільки, якщо вмієш і практикуєш сам. Батьки, що живуть у нещасливих, безрадісних шлюбах ніколи не навчать своїх дітей радіти життю. До чого я це: хоч "щасливі батьки" не дорівнює "гарні батьки", але "нещасливі батьки" - це у будь якому випадку повний провал. А що думаєте з цього приводу ви?", - также добавил ресторатор.

Напомним, что украинский ресторатор Миша Кацурин показал свой новый выпуск шоу с Антоном Птушкиным.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ресторатор Миша Кацурин рассказал о своем путешествии.

Также портал "UAFINANCE" писал, что музыкальный исполнитель Миша Кацурин рассказал о Таиланде.