Известная украинская телеведущая, журналистка, ведущая ТСН и шоу "Право на власть" Наталья Мосейчук подверглась нападению в Германии. Ведущая рассказала о том, как на нее набросились россияне и что с ними потом было.

Соответствующую публикацию Наталья Мосейчук разместила на своей странице в Instagram.

"Ті росіяни, які живуть в Берліні або приїздять святкувати свій день перемоги зазвичай роблять це в Трептовпарку. Те, що вчора в українців і всієї Європи був день пам‘яті, для росіян - свято. Сьогодні ми рушили за ними відзняти їх святкування. Ми щиро намагалися зрозуміти: скільки в цьому святі для них пам’яті, а скільки побєдобєсія. Але росіяни почувши українську мову - одразу почали говорити, що такого народу не існує і що нас треба вирізати. Причому з більшим запалом за чоловіків про це кричали російські жінки. Це жахнуло і спочатку ввело нашу знімальну групу в німий ступор", - написала Наталья Мосейчук.

Потом ведущая решила поинтересоваться, кто будет отвечать за Бучу, но в ответ услышала лишь крики. И тогда полиция задержала россиянина, который набросился на нее.

Фото Натальи Мосейчук
Фото Натальи Мосейчук

"Я подивилася в очі цих людей. Агресивні. Навіжені. Ненависні. Я зрозуміла: вони- нелюди. Про це має знати весь цивілізований світ, інакше нові Бучі трапляться в Молдові, Грузії, Прибалтиці, Польщі, а, може, і в Німеччині. Адже головне гасло сьогоднішнього "побєдобєсія" тут, в я Берліні, було: взяли Берлін один раз, візьмемо і вдруге. Це горлодранили люди, яким Німеччина дала побутовий комфорт і демократію. Вони невдячні. Морлоки. Імперія зла, що закінчується", - также добавила украинская ведущая.

Напомним, что украинская ведущая Соломия Витвицкая подняла тему катастрофы в Чернобыле.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала о ссоре с мужем.

Также портал "UAFINANCE" писал, что телеведущий Дмитрий Комаров рассказал о ситуации в восточной Украине.