Ведущая программы "Світське життя" и вокального шоу "Голос страны" Екатерина Осадчая показала кадры с популярного проекта. Известная телеведущая рассказала украинцам о возвращении известного вокального проекта "Голос страны".

Соответствующей публикацией Екатерина Осадчая поделилась в своем профиле в Instagram.

"Перші світлини і останні відділяє лише півроку, але по відчуттю набагато більше… Голос країни @goloskrainy_official - велика частина мого телевізійного життя, здавалося, що нічого не може стати на заваді великим талантам учасників….нічого, окрім повномасштабної війни… Ми зняли майже всі епізоди Голосу країни до вторгнення і більша частина проекту не встигла вийти в ефір. Більшість учасників так і не побачили глядачі, а вони так мріяли про свій шанс, готувалися, нервували, виступали, змагалися. Голос країни повертається з 2 жовтня, щонеділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ", - написала Екатерина Осадчая.

По словам украинской ведущей, звезды взяла в свои команды участников, с которыми уже начали работать.

Фото Екатерины Осадчей
Фото Екатерины Осадчей

"Тренери відповідальні за тих, кого до себе взяли в команди і Голос це в першу чергу про учасників, а не про власні амбіції тренерів, ми ж своїх не кидаємо? Я за людей, за кожного, за те, щоб кожен мав шанс на здійснення мрії, а українці зараз побачили те, що надихне нас на боротьбу й надалі. Окрім всього Голос має благодійну мету, протягом проекту ми збираємо донати на засоби аеропозвідки (всі подробиці, як зробити переказ залишу в сторіс) Долучайтеся до перегляду, долучайтеся до збору. Разом ми сила!", - также добавила ведущая.

Напомним, что известная украинская телеведущая Екатерина Осадчая вспомнила королеву Елизавету II.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная ведущая Екатерина Осадчая обратилась к родителям всего мира.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская ведущая Екатерина Осадчая вспомнила первый день войны.