Украинская телеведущая и журналистка, ведущая программы "Светская жизнь" Екатерина Осадчая подняла тему новогодних праздников. Популярная ведущая рассказала о том, как в обществе возникает спор касательно даты.

Соответствующую публикацию Екатерина Осадчая разместила на своей странице в Instagram.

"Коли будемо святкувати і хто приноситиме подарунки? Цього року всі новорічні свята, окрім напевно нового року, викликають суперечки стосовно дати. Найближчим часом на великому церковному Сеноді буде прийнято церковний календар за яким ми будемо жити, але звичайно потрібен буде час на те, щоб звикнути, а з іншого боку, аби не мати нічого спільного з дурним сусідом, звикнемо швидко. Інша справа - діти, ми дорослі маємо завчасно готувати дітей до того, що Дід мороз вже не прийде, якщо до ваших приходив раніше (в нашій родині про нього і не знають діти)", - говорит Екатерина Осадчая.

Украинская ведущая рассказала о том, как важно обсуждать Святого Николая со своими детьми.

Фото Екатерины Осадчей
Фото Екатерины Осадчей

"Вже зараз завчасно потрібно розмовляти про Святого Миколая, якщо до дітей приходить новорічний персонаж, то нехай краще Санта, або якого виберете в замін. У садочках, молодших класах також варто завчасно обговорити тему, адже легенда всеж для дітей має бути одна. Хто до вас буде приходити? Давайте обговоримо з повагою один до одного 🙏🏼 Гарних вам свят. Тихих вихідних і обов’язково поколядуйте, наша родина вже співала!!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Екатерина Осадчая получила награду.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная телеведущая Екатерина Осадчая рассказала об эмоциях украинцев во время войны.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Екатерина Осадчая обратилась к украинцам.