Известный украинский рэп-исполнитель, продюсер и актер, заслуженный артист Украины Потап поделился грустными кадрами. Популярный артист показал одного режиссера, который ушел на фронт и погиб от получения осколочного ранения.

Соответствующую публикацию Потап разместил в своем профиле в Instagram.

"Олег Бобало не був військовим, він був режисером (таким позивним і нагородили його побратими). Знімав кіно, кліпи, рекламу, але після 24-го лютого спочатку записався у ТРО, а згодом вступив до лав ЗСУ. І навіть там він не переставав займатися своєю улюбленою справою – знімати історії. Так вийшло, що це його остання робота. Кліщіївка… 9 км від Бахмута. Він міг не йти, а лишитись на базі… Він був артилеристом, але добровільно пішов піхотинцем, бо не вистачало людей, а треба було рятувати хлопців …", - утверждает Потап.

Заслуженный артист Украины рассказал о том, как этому человеку удалось отбить тяжелые вражеские атаки россиян.

Фото Потапа
Фото Потапа

"Він відбив три страшні атаки не чмобіків та зеків, а професійних вбивць – вагнерівців… Він вистояв у цій битві… Він врятував життя, вже й не знаю скільком, нашим хлопцям… Але на горі вирішили, що там він буде більш потрібний… Осколкове поранення несумісне з життям…Ніч з 19-го на 20-те грудня 2022 року. С. Кліщіївка, Донецька область", - также добавил рэпер.

Напомним, что популярный рэп-исполнитель Потап дал откровенное интервью.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", рэпер и продюсер Потап рассказал о волонтерах.

Также портал "UAFINANCE" писал, что заслуженный артист Украины Потап рассказал о благотворительном вечере.