Известный украинский рэп-исполнитель и продюсер, актер и заслуженный артист Потап рассказал о благотворительном вечере в Чикаго. Популярный украинский рэпер рассказал о помощи родной стране, на которую он собрал деньги.

Соответствующую публикацию Потап обнародовал в своем аккаунте в Instagram.

"Сьогодні кожна подія, до якої долучаєшся, має історичне значення. Такою став й благодійний вечір в Чикаго, за підтримки Ecentria, Ukraine Resistance Foundation, @resilienceentertainment тa @golubchik, частиною якого я мав за честь стати. Завдяки всім, хто долучився, було зібрано приблизно 19 000 000 грн — ці кошти підуть до фонду @RevivedSoldiersUkraine на медичну реабілітацію українських захисників в Америці. Хоч я не політик і не вчений — я з болем і гордістю, як вільна людина країни, яка не зупиняється покласти край тій жорстокій нелюдяності, в якій ми змушені жити зараз", - написал Потап.

По его словам, Украина является свободной и чувственной нацией. Украинский рэпер Потап рассказал также о важности благотворительного вечера.

Фото Потапа
Фото Потапа

"Я вдячний всім організаторам, Генеральному Консульству України в Чикаго, завдяки кому цей вечір відбувся. І особисто @golubchik за те, що Чикаго цією подією підтримало Україну, за організацію цієї події та за те, що відгукнувся на моє звернення. Цей благодійний вечір став символом толерантності та взаємопідтримки. Цей вечір став ще одним важливим кроком в реабілітацію надійних людей, які щодня доводять усьому світу, що честь України, продовження роду та нації – це основа майбутнього нашої країни", - также добавил украинский продюсер.

Напомним, что известный украинский рэпер Потап испугал поклонников перекошенным лицом.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный продюсер и актер Потап поделился трагической историей.

Также портал "UAFINANCE" писал, что рэпер, актер и продюсер Потап заявил о запрете въезжать в рф 50 лет.