Известная украинская ведущая Маша Ефросинина обратилась к популярной певице и актрисе Оле Поляковой. Популярная ведущая показала детское фото своей подруги и поздравила ее с днем рождения, написав много лестных слов в ее адрес.

Соответствующую публикацию Маша Ефросинина разместила в своем профиле в Instagram.

"Мала! Ну сильно багато несеться по мережі твоїх красивезних фото сьогодні. Адже в тебе день народження, і всі знають, як завжди ти хочешь виглядати на всі сто! Мало того, тобі це круто вдається!) Але для мене ти рідна та найкрасивіша на цьому фото - ти сиділа після двох днів наших з‘йомок на вулиці, укутавшись у всі ковдри світу, змерзла та втомлена, у своїх роздумах, що робити далі… Я зловила цей момент, а ти просто підняла не мене свої красиві очі і навіть не буркнула, щоб я тебе таку не знімала) Пам‘ятаю, я подумала : "ну, ніхто ж не знає її такою"", - написала Маша Ефросинина.

Украинская ведущая рассказала о том, какая певица Оли Поляковой добрая и отзывчивая. Также она рассказала, чего она желает своей подруге.

Фото Маши Ефросининой
Фото Маши Ефросининой

"Зірко, я знаю всі твої переживання! І я дуже щаслива, що багато випробувань ми пройшли, тримаючись за руки! І вийшли з них сильнішими! А бажаю я тобі жіночого- нехай ти ще сто років насолоджуватимешся своїм відображенням в дзеркалі, нехай твої доньки завжди відчуватимуть в тобі потребу! Нехай ця твоя жадібність до життя не вщухає! Люблю тебе! З днем народження моя @polyakovamusic", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Маша Ефросинина показала интервью с Еленой Кравец.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская ведущая Маша Ефросинина подняла тему смелости.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и общественный деятель Маша Ефросинина показала новый выпуск шоу с Олей Поляковой.