Украинская ведущая и идейный вдохновитель Маша Ефросинина рассказала об отношениях с ведущим Сергеем Притулой. Популярная телеведущая рассказала о том, как она 15 лет дружит с Сергеем Притулой, и что произошло за эти 15 лет.

Соответствующей публикацией Маша Ефросинина поделилась на своей странице в Instagram.

"Цього року виповнюється 15 р. нашій дружбі з Притулою. За цей період ми встигли разом пограти в театрі, я пам‘ятаю, як народилися Дмитрик та Соломія Притули, мене ж Сергій вітав з народженням Сашка величезним букетом квітів! І я ніколи не забуду, як в мій день народження він надіслав мені відео привітання, тримаючи маленьку Стефанію на руках, яка народилася в той самий день) Весілля, річниці, ювілеї, дачні посиденьки, дискусії, ржач… А які тости він промовляє …", - написала Маша Ефросинина.

Украинская ведущая рассказала о том, как Сергей Притула делился с ней интересной информацией.

Фото Маши Ефросининой
Фото Маши Ефросининой

"Але ж нова реальність саме така: сьогодні Сергій- це людина, яка робить просто шалений внесок в боротьбу з нашим ворогом. Чоловік, який і близько не сміється стільки скільки раніше, а всі його забористі розповіді виключно про хлопців з передової .. Ми намагалися показати вам всі зміни, що відбулися в @siriy_ua , але люблю я цього хлопака за те, що навіть після такої ґрунтовної бесіди, нам ще буде, про що поговорити😉 Відео вже на моєму каналі в ютубі. Посилання в профілі! #інджой", - также добавила украинская ведущая.

Напомним, что украинская телеведущая Маша Ефросинина показала интервью с Олей Поляковой.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущая Маша Ефросинина подняла тему смелости.

Также портал "UAFINANCE" писал, что телеведущая Маша Ефросинина подняла тему насилия.