Украинский телеведущий и ресторатор Даниэль Салем рассказал о том, как он воюет на фронте. Популярный ведущий рассказал, как его побратим Славик спас ему жизнь, которая могла у него сократиться из-за боя с россиянами.

Соответствующую публикацию Даниэль Салем разместил в своем профиле в Instagram.

"Даніель Салем розповів, як побратим врятував йому життя на фронті Український телеведучий і воїн ЗСУ міг загинути під час контактного бою з окупантами. На допомогу йому прийшов побратим Славік, який прикрив Даніеля, коли у нього закінчився короб з кулеметним боєприпасом. "Так просто написати: спасибі тобі, що прикрив. Але так важко пояснити, скільки стоїть за цим. У той момент, коли ти почув моє: "Порожній", коли у мене закінчився короб з кулеметним боеприпасом, ти витягнув з рюкзака інший короб, подав його мені і перекрив вогнем у бік ворога", - написав @daniel_jihad_salem у своїх соцмережах", - утверждают в посте.

Также украинский телеведущий рассказал о том, что будет дальше с его побратимом Славиком.

Фото Даниэля Салема
Фото Даниэля Салема

"Ведучий поділився, що попереду у Славіка багато операцій і довга реабілітація, але він нібито планує повернутися в розвідку. "Друже, ми знову кажемо легендарне: "Не цього разу". Скоро рука твоя буде працювати як раніше, і ми знову підемо на завдання разом. У нас ще купа справ, брате. Ніхто крім нас", – зауважив Салем", - также добавили в публикации.

Напомним, что известный украинский телеведущий Даниэль Салем показал свои будни в армии.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский ведущий Даниэль Салем решил усыновить ребенка.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий Даниэль Салем сделал певице Даше Астафьевой необычное предложение.