Молодая и популярная украинская актриса Анна Кошмал написала важный пост в своем профиле. Популярная телезвезда назвала правила, которые помогают ей в жизни.

Соответствующую публикацию Анна Кошмал разместила в своем профиле в Instagram.

"5 важливих правил, які рятують мене. "Пробачай та роби висновки." Кажу я щоразу, як людина проявляє по відношенню до мене слабкість: агресію, маніпуляції, спробу принизити, знецінити тощо. Я вчуся не вестися. Бо немає нічого більш руйнуючого зсередини, ніж жити ображеним. Це важливо для ментального здоров’я. Це навіть добре, коли токсичні люди ідентифікують себе в твоєму оточенні. Тож хороша новина - ти в них більше не розчаруєшся, все передбачувано", - написала Анна Кошмал.

Украинская актриса также рассказала о правиле того, что не нужно лезть не в свои дела, а также нельзя себе лгать.

Фото Анны Кошмал
Фото Анны Кошмал

""Світ не обертається навколо тебе" Кажу я щоразу перед тим, як вимагати до себе особливого ставлення. Тут все просто: стався до людей з повагою і на словах, і у вчинках, і вони також тебе поважатимуть у відповідь. Будь-які стосунки складаються навзаєм. Почни з себе. "Не оцінюй, а аналізуй" Кажу я собі щоразу, як мені хочеться висловити свою критичну суб‘єктивну оцінку, яка не несе жодного конструктиву. Але аналізуючи, знаходиш причинно-наслідкові зв‘язки та можеш вчитися на чужих помилках або успіхах", - также написала актриса.

Напомним, что молодая украинская актриса Анна Кошмал рассказала о своем эмоциональном состоянии.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная актриса Анна Кошмал вспомнила свою жизнь в прошлом году.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская телезвезда Анна Кошмал поделилась своими мыслями.