Популярная украинская певица Надя Дорофеева вспомнила первые дни полномасштабной войны. Известная артистка вспомнила, что она делала в первые дни войны, а также поблагодарила всех за помощь и поддержку.

Соответствующую публикацию Надя Дорофеева разместила в своем профиле в Instagram.

"Ще ніколи в житті мені не було так страшно, як у ті перші дні повномасштабної війни. Не нашої війни, яка стала нашою реальністю . Цей перший день я зустріла у своєму домі, вільною , наляканою, разом з друзями . Пам‘ятаю, що в той момент ніхто не знав що робити. Пам’ятаю, як раптом в перший день не стало продуктів у магазині . Як діяти, звідки брати гроші, як врятуватись, як допомагати… А ще будильник кожну ніч перші 3 тижні на 3 ночі і 6 ранку, щоб подивитись новини", - написала Надя Дорофеева.

Также украинская исполнительница рассказала о том, как у нее родилась песня "Думи". Надя Дорофеева поблагодарила всех украинских героев и обычных граждан.

Фото Нади Дорофеевой
Фото Нади Дорофеевой

"Новий етап, рішення, кохання, мрія, усвідомлення, нові люди і перший ep "сенси". І звичайно, і без жодних вагань - українською . Бо не знаю як інакше. Занурення, біль від новин, жахів і жорстокості і досі б‘ють у саме серце і буду відверта - розбивають душу. Але ми, втираючи сльози втрат , знов працюємо, кожен на своєму фронті. А варвари, які напали , в результаті будуть страждати, по-іншому не буває у житті. Цей пост я закінчу подякою всім нашим хлопцям і дівчатам, без яких всіх цих надій і рефлексій могло б і не бути . Ваш фронт найсуворіший і найтяжчий. Ви є справжні герої часу не тільки України, а і всього світу! Слава Україні", - также добавила певица.

Напомним, что популярная украинская певица Надя Дорофеева обратилась к президенту Владимиру Зеленскому.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная певица Надя Дорофеева рассказала о своих концертах.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская артистка Надя Дорофеева вспомнила прошлое.