Молодая украинская актриса театра, кино и телевидения, главная героиня сериала "Сваты" Анна Кошмал поделилась трогательной историей. Актриса показала мальчика, мать которого погибла на войне, и рассказала о том, как дети потеряли свое детство из-за войны.

Соответствующую публикацию Анна Кошмал обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Щоденник війни від Тимофія із села Плоске на Київщині. Записник подарувала сину мама, вона загинула під час війни. Про це Тимофій пише у своєму щоденнику, і від цього серце розривається на мільйон частинок. "Таке відчуття, що я маю велику силу! Абсолютно всі напасті, нещастя, зло й добро притягуються до мене як залізо до магніту!" Діти мають насолоджуватися життям! Ходити в школу, їздити до бабці, закохуватися. Але українські діти знають тепер як звучать прильоти, звикають до них. Вони втрачають батьків", - написала Анна Кошмал.

По словам украинской телезвезды, так быть не должно, ведь тысячи детей потеряли свое детство из-за войны. Также Анна Кошмал призвала украинцев помочь мальчику, который потерял маму на войне.

Фото Анны Кошмал
Фото Анны Кошмал

"Зараз ми намагаємося допомогти Тимофію прискорити процес отримання опікунства. Мама померла разом із вітчимом, про батька невідомо нічого. Це і затримує процес, Тимофій із братом вже мають людей, які би хотіли опікуватися ним. Варто прискорити події, аби діти змогли жити далі, перезавантажитись у мирному місці та згадати, що вони – діти і усе, що вони мають робити влітку – це насолоджуватися канікулами та життям. Поділіться цією історією. Давайте допоможемо разом!🙏", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Анна Кошмал рассказала о своей жизни в условиях войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная актриса Анна Кошмал обратилась к украинцам.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская телезвезда Анна Кошмал высказалась о войне.