Украинский блогер, который стал еще одной звездой интернета, Игорь Лаченков ответил на актуальные вопросы публики. Популярный блогер, который вместе с ведущим Сергеем Притулой собрал 600 млн на байрактары для Украины, обратился к публике.

Соответствующую публикацию Игорь Лаченков разместил в своем аккаунте в Instagram.

"Що з байрактарами і 600 мільйонами? Вже стільки дурниць і фейків шириться, що немає сил, тому одразу відповім на всі найпопулярні питання: 1) "Чому до подарованих трьох не купити ще 4?" Черга у Baykar буде до кінця року, якщо ще докупити зверху подарованих то ми їх зможемо замовити лише у кінці 2022 2) "Де гроші? Вже по карманах?" Гроші знаходяться на рахунку фонду. Їх ніхто не чіпає, поки вирішується питання з їхнім використанням", - высказался Игорь Лаченков.

Блогер рассказал о множестве манипуляций, заявив о том, что Минобороны не трогает собранные деньги. Также Игорь Лаченков рассказал, почему так долго происходит приобретение вооружения.

Фото Игоря Лаченкова и Сергея Притулы
Фото Игоря Лаченкова и Сергея Притулы

"Треба запасатися терпінням і не читати дурниць людей, які не працювали ані з мілітарі фондами, ані з Міністерством Оборони. І гадаю, що результат вам сподобається 👹 Мілітарі фонд не бере жодного відсотку від зборів. Усі операційні витрати беруть на себе спонсори і за це теж є звіт кожен рік, тому що фонд звітує перед ними. А також нагадаю — якщо б не ви і не цей збір, турки б нам нічого не подарували і про цю б історію не написали у всіх видавництвах світу. А, ну і у розіян би не горіла ср*ка)) Дякую за ваше терпіння і розуміння, чекаємо разом на крутий результат", - также добавил блогер.

Напомним, что украинский ведущий и блогер Никита Добрынин обратился к своей жене Даше Квитковой.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущий Сергей Притула высказался о своем благотворительном фонде.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинский телеведущий Сергей Притула вспомнил молодые годы.