Известный украинский ведущий, шоумен и продюсер, блогер Алексей Дурнев написал важный пост в своем профиле. Популярный телеведущий призвал украинцев не откладывать жизнь на потом и не останавливаться на одних мечтах.

Соответствующую публикацию Алексей Дурнев обнародовал на своей странице в Instagram.

"Шановні, не відкладайте життя❤️Мені здається, зараз ми не можемо завмерти. У всіх сенсах. Потрібно проявляти активну громадянську позицію, допомагати, діяти та робити те, що ви давно обмірковували, але чомусь відкладали. Звісно, війна обмежує наші можливості, але ж іноді наші мрії та плани не такі й масштабні. Коли, як не зараз? Чому б вам не зробити це? Завести собаку, записатися на мотокурси, піти від набридливого коханця чи коханки, зробити лазерну корекцію зору, навчитися танцювати хастл чи готувати лазанью, надягнути шорти, що ледь прикривають піпу, спробувати пограти в теніс чи гольф, подивитися всі фільми з Шоном Пенном (ну, хто знає про що ви там мрієте?)", - написал Алексей Дурнев.

По словам блогера, в жизни есть много боли и огорчений, поэтому очень важно отвлекаться. Также Алексей Дурнев рассказал о том, что нельзя откладывать свои планы на потом.

Фото Алексея Дурнева
Фото Алексея Дурнева

"Сьогодні ж подумайте, яку свою примху почнете реалізовувати з понеділка. Коли ви маєте мету, ви більш стресостійкі. Хаос зараз вам не друг. До того ж орки вимруть, а ваші знання та класний досвід залишаться з вами у майбутньому. Навіть якщо цей досвід – пройтися набережною в шортах до піпи. Хтозна. Розкажіть мені в коментарях, що врешті зробите. Тегати хлопців, яких плануєте кинути, необов’язково🫠", - также добавил ведущий.

Напомним, что популярный украинский ведущий Алексей Дурнев призвал фанатов держаться вместе во время войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущий и блогер Алексей Дурнев рассказал о том, как война заставила украинцев запомнить весну.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известный ведущий Алексей Дурнев дал откровенное интервью.