Известная украинская исполнительница и ведущая, бывшая главная героиня шоу "Холостячка" Злата Огневич посвятила пост женщинам. Популярная артистка рассказала о натуре женщин и о том, как красиво их описывают в мифах и легендах.

Соответствующую публикацию Злата Огневич разместила в своем профиле в Instagram.

"Яка ти справжня? Вдень з оточуючими, або насамоті? Істина десь посередині 🤔 Навіть наодинці з собою ми силимося приховати гріхи й недоліки. Але якщо вже мова про недоліки— то покажіть мені оті правила: ЩО САМЕ вважати недоліком, а що— ні? Наша внутрішня сила і упевненість допомагає не вестися на "голоси суспільства", які заглушують справжність 🤍 "Luz Del Abismo" — світло з безодні ( іспанська ) Жінка. Яка уособлює собою Всесвіт, його найпотаємніші, темні й світлі сторони. А ще в ній безліч відтінків, не порахувати, скільки!", - написала Злата Огневич.

Украинская артистка также рассказала о том, что сказано о женщинах в легендах и мифах. По словам Златы Огневич, о женщинах в мифах и легендах говорят очень красиво.

Фото Златы Огневич
Фото Златы Огневич

"Ось вам Rio Abajo Rio – "ріка під рекою", La Mujer Grande – "Велика Жінка". У Мексиці вона – La Loba ( жінка-вовчиця ) і La Huesera ( костяна жінка ). В Угорщині її називають О Erdoben ( "Та, що в лісах" ) і Roszomak ( Росомаха ). В індіанців навахо вона носить ім'я Na'ashje'ii Asdzaa "Жінка- паук" сплітаюча долі людей і тварин, рослин і каменів. У Гватемалі, окрім інших імен, використовується Humana del Niebla, "Істота з Туману", Жінка, що живе вічно. Японці називають її Аматерасу Оміками, "Таємничі Вищі Сили", що породжують всякий світ і всяке розуміння. В Тибеті говорять про Дакіні, танцюючу силу, ясно різною у всіх жінках. Імена незліченні. Вона безкінечна", - также добавила украинская певица.

Напомним, что популярная украинская певица Злата Огневич высказалась об усталости от войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская артистка Злата Огневич рассказала о своем детстве.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и ведущая Злата Огневич поделилась своими мыслями.