Известная украинская исполнительница и ведущая, экс-участница шоу "Холостячка" Злата Огневич рассказала об усталости от войны. Популярная артистка рассказала о том, как она иногда плачет от боли, и призвала украинцев двигаться дальше.

Соответствующую публикацию Злата Огневич разместила в своем профиле в Instagram.

"ВТОМА 💔 Від: - війни – донатів - сусідки-песимістки - щоденних сирен, новин, горя - втома від втоми….. ЗНАЙОМО? 🙌🏼 "Я сильна і я все витримаю"- кажу собі щоразу, коли стає страшно або втрачаю впевненість. "Я сильна і я все витримаю"- кажу собі щоразу, коли знесилена плачу від болю і не можу зупинитися. "Я сильна і я ….. ні…." Сьогодні я слаба і приймаю це ❤️‍🩹 Сьогодні хочу мовчати і розібратися в темряві, яка знову наступає. Сьогодні я просто закрию очі, але все одно бачитиму відбитки подій, які тепер назавжди зі мною…", - написала Злата Огневич.

Также популярная артистка рассказала о том, что она все равно продолжит жить и мечтать. Злата Огневич призвала украинцев вставать с колен и двигаться дальше.

Фото Златы Огневич
Фото Златы Огневич

"Знаю, що в кожного з нас своя зброя проти смутку, я тільки єдине прошу: підіймайтесь з колін, коли важко і йдіть далі. Уявіть, що за вашою спиною багато людей, здатних допомогти 🤝 ( бо так воно і є ) та втішити вас. Події останнього часу показали мені, як багато тих, хто готовий прийти на допомогу. І разом з тим ці події проявили інших, з ким наші дороги розійшлися і я була відверто вражена! Ось такі часи: сильні стали слабшими, а умовно "слабші"- сильними й незламними 😎 Дякую 🙏🏽", - также добавила украинская певица.

Напомним, что популярная украинская певица Злата Огневич показала, как она покорила Говерлу.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская артистка Злата Огневич рассказала о тех, кто пострадал от войны.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и ведущая Злата Огневич вспомнила студенческие годы.