Молодая жена известного украинского певца и народного артиста Виктора Павлика Катя Репяхова показала милую фотографию. Супруга артиста рассказала о своей работе во время войны, а также о том, как она хочет создать собственный бренд.

Соответствующую публикацию Катя Репяхова обнародовала на своей странице в Instagram.

"Яка гарна фотографія залишилась в моєму архіві 😍Через місяць війни, ще в березні, я для себе твердо вирішила, що маю завалити себе працею, інакше я зійду з розуму. І зараз все, що я тоді задумала, здійснюю сьогодні. Робота - мої ліки від усього. Ви знаєте, що я працюю над двома проєктами. І якщо я зможу когось впевнити, що найкращий час для розвитку - це сьогодні й зараз, я буду щаслива. Ну а другий мій проєкт, то суцільна любов, душа, ніжність. Я засинаю і прокидаюсь з думкою про свій бренд🧸Знаю, в такий час ризиковано. Знаю, що все дорожчає. Знаю, що багато класних фахівців виїхали з країни", - написала Катя Репяхова.

По словам супруги украинского исполнителя, у нее настолько сильное желание, что она не хочет останавливаться. Она подчеркнула, что не знает, когда закончится ее жизнь, поэтому она решила жить сегодняшним днем.

Фото Кати Репяховой
Фото Кати Репяховой

"Але в мене таке велике бажання, що воно спростовує всі НІ на моєму шляху. Адже я не знаю, коли закінчиться моє життя, тому я живу тут і зараз. Сьогодні. І сьогодні в мене є все, окрім перемоги, на яку треба ще трохи зачекати…🇺🇦❤️", - также добавила супруга украинского артиста.

Напомним, что супруга украинского артиста Виктора Павлика Катя Репяхова рассказала о своей жизни в условиях войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", молодая жена Виктора Павлика Катя Репяхова рассказала о своем полете в Израиль.

Также портал "UAFINANCE" писал, что жена певца Виктора Павлика Катя Репяхова раскрыла несколько фактов о себе.