Молодая супруга народного артиста Украины и украинского исполнителя Виктора Павлика Катя Репяхова рассказала о своем блоге. Девушка рассказала о том, как она выросла благодаря своему роду деятельности, и поблагодарила публику за поддержку.

Соответствующую публикацию Катя Репяхова разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Понад два роки я - блогер. На ваших очах з кожним місяцем я вдосконалююсь і стаю кращою. І це завдяки вам також! Власний блог - немов тренінг особистісного росту. Не знаю, чи мотивувало б мене в такий час займатись спортом, українською та вивчати інші теми, якби не мій блог. Дуже сумніваюсь. Завдяки вашій вірі в мене, завдяки зворотньому зв’язку, я з кожним днем стаю кращою. За що я вам безмежно вдячна. Твоя справа - це відображення твоїх внутрішніх цінностей і правил. І це відповідь на питання, чи створювати/ продовжувати вести власний блог…", - написала молодая супруга Виктора Павлика.

Девушка подчеркнула, что в такое тяжелое время она чувствует, что готова отдавать. По словам Кати Репяховой, вести собственный блог означает хорошо осознавать свою миссию в жизни.

Фото Кати Репяховой
Фото Кати Репяховой

"Як не дивно, але в такий складний час, я ресурсна, тому що є заради кого🙏🏼 І саме зараз я відчуваю, що готова віддавати. Це я про свій ТГ канал. Тільки залишилось знайти час на нього, але я дуже буду старатись) Вести свій блог - розуміти свою місію. Для мене це нерозривні поняття. Будь-яка дія веде до певного результату. Тому, коли ця дія усвідомлена, тобто має відповідь на питання "НАВІЩО", то і вся діяльність спрямована на досягнення необхідного результату!", - также добавила Катя Репяхова.

Напомним, что супруга украинского артиста Виктора Павлика Катя Репяхова рассказала о своем полете в Израиль.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", жена Виктора Павлика Катя Репяхова раскрыла несколько фактов о себе.

Также портал "UAFINANCE" писал, что супруга Виктора Павлика Катя Репяхова дала откровенное интервью.