Молодая супруга народного артиста и украинского исполнителя Виктора Павлика Катя Репяхова поделилась личной историей. Жена певца рассказала о том, как они летели в другую страну, и с каким отношением к себе им пришлось встретиться.

Соответствующий пост Катя Репяхова разместила на своей странице в Instagram.

"Ізраїль і наш переліт Тільки зараз у мене перестало боліти, коли згадую наш шлях. У нас був рейс Ганновер – Стамбул Стамбул - Тель Авів В Ізраїль не можна заїхати без візи. Тому відповідно, перш ніж посадити пасажира на літак, перевіряється віза. У Стамбулі Pegasus Airlines, як я зрозуміла, ще не зустрічали біженців з України на посадці на літак. І відповідно чекали від нас класичну візу у паспорті", - написала Катя Репяхова.

По ее словам, в этом году Израиль изменил правила въезда для украинских граждан. Также Катя Репяхова рассказала о том, как к ней относились.

Фото Кати Репяховой
Фото Кати Репяховой

"Я пояснювала про війну, про Україну, про зміни в правилах в’їзду для українців, але вони не хотіли мене чути…💔 І все б нічого, якби не їх відношення. Вони не хотіли допомагати, слухати, розбиратися. Вони просто нас відправляли, як непотріб. Я не очікувала такого від турків. Врешті, вони зрозуміли свою помилку, але вибачень я не почула. Ми годину стояли біля посадки, кричали, молили… І тоді я була, як ніколи, морально нестабільна, і ще все це… Але як є. Для чогось нам була дана ця ситуація", - также добавила жена Виктора Павлика.

Напомним, что супруга Виктора Павлика Катя Репяхова дала откровенное интервью.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", молодая жена Виктора Павлика Катя Репяхова рассказала о воспитании ребенка.

Также портал "UAFINANCE" писал, что Катя Репяхова рассказала о собственном бизнесе.