Молодая жена украинского исполнителя и народного артиста Виктора Павлика Катя Репяхова рассказала о своей жизни в период войны. Девушка рассказала о том, зачем ей сейчас нужна реклама, где она на данный момент находится и что будет делать дальше.

Соответствующую публикацию Катя Репяхова обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Невеличкий пост знайомство або наше життя в умовах війни. Чому пишу цей пост, тому що я купила рекламу у декількох блогерів. 🇺🇦Я підтримую економіку нашої країни, я підтримую своїх колег. Хтось рекламу купив в мене, а в когось я) Так по трошки й будемо відновлюватись 🔻Навіщо мені реклама зараз? Тому що я хочу, щоб якомога більше людей побачили країну обітовану. Країну, яка вічно воює і при цьому відчуває себе безпечною та щасливою", - написала Катя Репяхова.

По ее словам, в жизни нет ничего невозможного, поэтому украинцы научатся жить с неадекватными соседями. Также Катя Репяхова рассказала, где она сейчас и почему она решила перейти на украинский язык.

Фото Кати Репяховой
Фото Кати Репяховой

"Наш тато, звісно, залишився в Україні. І займається тим, заради чого він живе) Він підтримує дух наших захисників, волонтерів, переселенців. В травні ми повертаємось в Україну, але швидше за все, не в Київ. Наразі я вивчаю правопис українською мови, просування в instagram та займаюсь спортом кожного дня. Мені дуже важливо не жити з синдромом відкладеного життя 🥺 В моїх актуальних сторіз є багато цікавого про країну Ізраїль і просто про наше життя. Дякую, що дочитали до кінця. Все буде Україна! 🇺🇦❤️", - также добавила молодая супруга украинского артиста.

Напомним, что жена Виктора Павлика Катя Репяхова написала несколько фактов о себе.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", супруга народного артиста Виктора Павлика Катя Репяхова дала откровенное интервью.

Также портал "UAFINANCE" писал, что Катя Репяхова рассказала о воспитании ребенка.